VÅRA MENYER

vardagslyx i tomelillas oas

Lunch måndag - fredag 11.00-14.00 - lördag och söndag 11.00-14.00

Är du inte golfare? Du är välkommen ändå!

VECKA 17

Dagens 135:- ink sallad, soppa, bröd, kaffe och kaka

Avhämtning 120:-

MÅNDAG

Krämig pasta med bacon, chorizo, svamp och grana padano.

TISDAG

Persiljejärpar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatis.

ONSDAG

Kyckling med röd curry, kokos och ljummen nudelsallad.

TORSDAG

Stekt fläsk med löksås, potatis och lingon.

FREDAG

Revben med spetskål, äpple, rostad potatis och senapssky.

VECKANS FISK 150:-

Gravad lax med dillstuvad potatis och fänkål.

VECKANS VEG

Rostad gemsallad, haloumi, rabarber, picklade senapsfrön och solroskärnor.

HELGLUNCH 11.00 - 14.00 195:-

Flankstek med chimichurri, kryddsmör och fransk potatissallad.
kr 195:-

INTE SÅ HUNGRIG?

Sallad, soppa och bröd ink kaffe och kaka 90:-

Scrolla er neråt för ytterligare menyer och kommande händelser

slå dig ner och välj nåt gott

Kommande

H&G:s rekommenderar

Är ni ett större sällskap som vill äta hos oss så hör gärna av er. Vi är flexibla med era önskemål.

Catering eller på plats

Mat till era festligheter

Konfirmation? Pension? Student? Konvent? Ja, det finns många anledningar till att duka upp en smakfull buffé.

Buffé

Barbeque glacerad karré – aioli - H&G:s potatissallad – Helbakad blomkål med hasselnötssmör – citrusbakade morötter – coleslaw – grönsallad – bröd – färskostkräm
295:-

Mer hungrig? Här nedan hittar ni tillval

Varmrökt lax med romsås
65:- per person
Örtmarinerat kycklingbröst med majskräm
65:- per person

DESSERT

Vit chokladpanacotta med hallon, kola och mandelkrokant
69:- per person
Minimum 12 personer och beställs minst en vecka i förväg
Ändringar eller avbokning sker senast 48 timmar innan

Vad ni än vill fira står oftast maten i centrum för en lyckad fest. Det är där vi kommer in i bilden. Hos oss? Hos er? Hos någon annan? Spelar ingen roll, vi anpassar oss.

H&G:s klassiska trerätters

På plats eller hemma hos?

FÖRRÄTT

Toast Skagen med vårt hembakta bröd
175:-

VARMRÄTT

Helstekt kalvrygg med citrusbakade morötter, blomkålspuré, vitlöksrostad potatis & rödvinssås
265:-

DESSERT

Vit chokladpanacotta med hallon, kola och mandelkrokant
69:-

Alla tre rätterna 495:-

Minimum 12 personer och beställs minst en vecka i förväg
Ändringar eller avbokning sker senast 48 timmar innan

H&G:s husmansmeny

På plats eller hemma hos?

FÖRRÄTT

Gubbröra på rågbröd
120:-

VARMRÄTT

Wallenbergare med brynt smör, potatispuré, ärtor och lingon
225:-

DESSERT

Kladdkaka med vispgrädde och bär
65:-

Alla tre rätterna 395:-

Minimum 12 personer och beställs minst en vecka i förväg
Ändringar eller avbokning sker senast 48 timmar innan

välkommen att boka bord eller catering på

0417-13469 eller skicka oss ett mail info@hgs-kok.se

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Varje vecka får du aktuella menyer, fredagskasse och annat matnyttigt direkt från H&G:s kök!

Rulla till toppen