VÅRA MENYER

vardagslyx i tomelillas oas

Veckans luncher 11.00 - 14.00

Vecka 39. Sallad, hembakt bröd, kaffe & kaka

Måndag - Fredag 110:-
Helglunch 155:-

Måndag

Asiatisk fläskgryta med kokos, röd curry, koriander och ris

Tisdag

Köttfärslimpa med svampsås, potatis och lingon

Onsdag

Nattbakad kalvhögrev med potatisgratäng, maiderasky och haricot verts

Torsdag

Raggmunk med stekt fläsk och lingon

Fredag

Oxrullader med gräddsås, gelé och potatis

Veckans fisk

Sejfilé med gremolata, mandel, haricot verts och potatis

Veckans vegetariska

Ullstorp falafel

Lördag & söndag 11.00 - 15.00

Krispig fläsksida med äpelchutney, spetskål, calvadossås och potatis
kr  155:-

Scrolla er neråt för ytterligare menyer

slå dig ner och välj nåt gott

Kommande

H&G:s rekommenderar

Middagar

Är ni ett större sällskap som vill komma kvällstid och avnjuta en trevlig middag med goda vänner, familj eller kollegor är det bara att höra av sig till oss.

Catering

Buffé till era festligheter

Konfirmation? Pension? Student? Konvent? Ja, det finns många anledningar till att duka upp en smakfull buffé. Här nedan erbjuder vi två olika varianter

Buffé 1

Nattbakad karré – aioli - H&G:s potatissallad – rostade majskolvar – citrusbakade morötter – coleslaw – grönsallad – bröd – olivtapenade
  195:-

Buffé 2

Hemrökt lax – romsås - H&G:s potatissallad – picklad fänkål – tomatsallad – Helbakad blomkål – grönsallad – bröd – örtpesto
  225:-

Dessert

H&G:s kladdkakstårta med grädde & bär
  35:-

Kombinera båda buféerna

Vi kombinerar de båda buféerna och plockar ut det bästa
  249:-
  Minimum 8 personer och beställs minst en vecka i förväg

Menyer

Vad ni än vill fira står oftast maten i centrum för en lyckad fest. Det är där vi kommer in i bilden. Hos oss? Hos er? Hos någon annan? Spelar ingen roll, vi anpassar oss.

Förrätter

Gravad & sotad lax med variation på blomkål, brynt hasselnötssmör & krasse
  eller
Vit sparrissoppa med citroninkokt sparris & saltrostad mandel

Varmrätter

Helstekt kalvrygg med citrusbakade morötter, rotselleripuré, vitlöksrostad potatis & rödvinssås
  Eller
Bakad torskrygg med musselsås, rostad spetskål, picklad fänkål och potatispuré

Desserter

Vit chokladpanacotta med myltade hallon & kola
  Eller
Ostar med fröknäcke och marmelad

1-rätters 225:- 2-rätters 325:- 3-rätters 445:-

Priserna varierar efter särskilda önskemål och ändring av menyer.
  Minimum 8 personer och beställs minst en vecka i förväg

välkommen att boka bord eller catering på

0417-13469 eller skicka oss ett mail info@hgs-kok.se

Scroll to Top